Waarom een refurbished Iphone of Ipad aankopen?

De ene smartphone is de andere niet

In de huidige samenleving wil iedereen een snelle smartphone, de GSM is geëvolueerd van een eenvoudig toestel waarmee we kunnen bellen en sms’en tot een mini computer waarmee we op internet gaan, mails checken, apps gebruiken, films bekijken en 3d spellen kunnen spelen.

Smartphone vs auto

Als we dit nu vergelijken met de autowereld, merk je wel enkele overeenkomsten. Je kan een nieuwe eenvoudige auto kopen voor 7000€, waarmee je gewoon rijden, maar dat is voor de meeste mensen niet meer voldoende. Vaak willen mensen wel wat opties en al snel kom je op een wagen die 15000€ kost, aangezien we de wagen dagelijks gebruiken, willen we ook meer luxe met als gevolg dat we een wagen kopen van 35000€ of meer. Rekening houdend dat de waarde van een wagen heel snel daalt, is dit voor veel mensen financieel moeilijk of onmogelijk.

De oplossing voor wagens is eenvoudig, men zoekt naar tweedehands wagens. Op deze manier hoeft men niet in te boeten in luxe en kan men een deftige ruime wagen aankopen naar gelang het budget.
Bij IPhones en IPad’s kan dit nu ook. Zowel voor als tegenstanders van Apple moeten toegeven dat Apple producten een hit zijn en kwaliteitsvol. Helaas zijn ze duur bij aankoop, maar tweedehands kan je ze veel goedkoper vinden.

Het probleem bij tweedehands is echter dat je moeilijk kan inschatten of het product nog goed werkt. Idem bij een auto, kan je een tweedehands auto kopen die er goed uit ziet, maar intern kunnen er problemen zijn.
Daarom is het beter om een tweedehandswagen met garantie te kopen bij een garagehouder. Deze test de wagen op verschillende punten, zet de wagen in orde en geeft je bovendien garantie.

Refurbished Iphone & Ipads

Dit is net zo bij de Refurbished producten van Forza. Zij bieden kwaliteitsvolle producten van Apple aan die reeds gebruikt zijn. Forza koopt deze op en zet deze weer volledig op punt. Het product is niet enkel goedkoper, je krijgt een perfect werkend product die voldoet aan alle eisen inclusief 2 jaar garantie.

Dit bedrijf heeft zelfs als enige in de Benelux een robot die de producten test op 50 verschillende punten. Daarom kunnen ze ook goede voorwaarden aanbieden. Het leuke aan Forza is ook dat je op voorhand weet wat de staat van het product is.

Je hebt 2 categorieën

  • A-grade: Zo goed als nieuw
  • B-grade: zichtbare gebruiksporen, maar werkt perfect

Ondertussen heb ik al een tijdje ervaring met de refurbished producten van Forza. Verschillende klanten hebben Ipad’s en Iphone met succes aangekocht en zijn hier heel tevreden over.

Houd deze pagina in het oog voor meer info over refurbished producten. Bekijk  mijn shop voor een selectie uit het  aanbod van refurbished toestellen.

Vind je niet wat je zoekt of heb je vragen over refurbished toestellen, contacteer me via info@itheld.be.

 

Share this post: