Microsoft 365

IT Held biedt Microsoft 365-services die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. 

Zowel voor particulieren als kleine ondernemingen, IT Held staat klaar om je te versterken met het volledige scala aan Microsoft 365-tools.

Microsoft 365 voor Particulieren

Microsoft 365 Personal

Office 365 Personal, nu Microsoft 365 genoemd, is een oplossing voor particulieren waarmee één persoon toegang heeft tot Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, evenals extra OneDrive-opslag en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Microsoft 365 Family

Microsoft 365 Family is een uitgebreide oplossing voor gezinnen, waarmee tot zes gezinsleden toegang krijgen tot premium Microsoft Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, samen met extra OneDrive-opslag, geavanceerde beveiligingsfuncties en gedeeld abonnementvoordeel.

OneDrive

OneDrive is een cloud-opslagdienst van Microsoft die particulieren in staat stelt om hun bestanden veilig op te slaan en te synchroniseren, zodat ze vanaf elk apparaat toegankelijk zijn, en om eenvoudig bestanden te delen met anderen

Waarom kiezen voor Microsoft 365?

 1. Uitgebreide Productiviteit Suite: Microsoft 365 omvat een krachtige reeks productiviteitsapplicaties, zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die essentiële tools zijn voor persoonlijke en professionele taken.

 2. Cloudopslag en Samenwerking: Microsoft 365 biedt cloudopslag via OneDrive, waarmee je jouw bestanden veilig in de cloud kunt opslaan en er toegang toe hebt vanaf elk apparaat met een internetverbinding

Microsoft 365 voor Bedrijven

Microsoft 365 Business is een zakelijke abonnementsdienst met essentiële cloudfuncties zowel voor kleine als voor grote ondernemingen.
Dit zijn de drie mogelijke abonnementen. Contacteer me voor advies welk abonnement best bij jouw bedrijf past.

Microsoft 365 Business Basic

 • Betrouwbare e-mailhosting met 50 GB postvak
 • Onlineversies van Office-apps: Word, Excel, PowerPoint, Outlook
 • 1 TB OneDrive-opslag
 • Microsoft Teams & Sharepoint

Microsoft 365 Business Standard

 • Alle functies van Microsoft 365 Business Basic
 • Desktop versies van Office Apps: Word, Excel, Powerpoint, Outlook

Microsoft 365 Business Premium

 • Alle functies van Microsoft 365 Business Standard
 • Intune (beheer en beveiliging apparaten)
 • Azure Information Protection

Waarom Microsoft 365?

 1. Verbeterde Samenwerking: Vereenvoudig teamwork en communicatie met tools zoals Microsoft Teams, waar jouw medewerkers naadloos kunnen chatten, vergaderen, bellen en samenwerken, waar ze zich ook bevinden.

 2. Productiviteit Onderweg: Benader jouw bestanden, e-mails en applicaties vanaf elk apparaat, zodat je efficiënt kunt werken, of je nu op kantoor bent of onderweg.

 3. Geavanceerde Beveiligingsfuncties: Bescherm jouw gegevens en vertrouwelijke informatie met ingebouwde beveiligingsfuncties, gegevensverliespreventie en dreigingsbeheer.

 4. Schaalbaarheid en Flexibiliteit: Microsoft 365 groeit mee met jouw bedrijf, waardoor je gebruikers kan toevoegen of verwijderen zoals nodig, wat het een kosteneffectieve oplossing maakt voor bedrijven van elke omvang.

Microsoft 365 diensten IT Held

 1. Migratie en Setup: Laat me de soepele overgang van jouw bestaande systemen naar Microsoft 365 regelen, met minimale verstoring en maximale efficiëntie.

 2. Aangepaste Oplossingen:  IT Held begrijpt dat elk bedrijf unieke eisen heeft. Als Microsoft 365 expert stem ik de configuratie nauwkeurig af op de behoeften van jouw organisatie.

 3. Training en Ondersteuning: IT Held zet je niet alleen op en laat je achter. Ik  bied uitgebreide training en doorlopende ondersteuning aan om jouw medewerkers in staat te stellen het maximale uit Microsoft 365 te halen.

 4. Beveiliging en Compliance: Bescherm jouw waardevolle gegevens met onze robuuste beveiligingsmaatregelen en zorg voor naleving van branchevoorschriften.

Microsoft 365 Artikels

5 Redenen om Microsoft Teams te Gebruiken voor Efficiënte Samenwerking

In de wereld van moderne communicatie en samenwerking is Microsoft Teams uitgegroeid tot een onmisbaar hulpmiddel voor bedrijven en organisaties van alle groottes. Dit krachtige platform biedt veel meer dan alleen chatten en vergaderen. Het stelt teams in staat om … Read More

Featured Post